U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

Tarieven en offerte

Als zelfstandig professional werk ik efficiënt en kostenbewust. Daardoor kan ik kwaliteitsvertalingen leveren tegen een aantrekkelijk en flexibel tarief.

Voor vertaalwerk hanteer ik een basiswoordtarief van 0,15 euro.

Flexibele kortingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld bij grote opdrachten of als ik ben volgeboekt en er met de deadline van uw vertaalaanvraag kan worden geschoven.

Voor teksten die ik met de vertaaltool Trados kan vertalen gelden speciale Trados-kortingen.

Wist u dat ... 

... u zelf invloed kunt hebben op de kosten van een vertaling?

Levert u uw te vertalen tekst namelijk aan als een kwalitatief goed Word-bestand, dan kan ik deze met de vertaaltool Trados vertalen. Zinnen die vaker in een tekst voorkomen, kunnen met deze software automatisch worden vertaald. Zo kunt u vaak een flinke kostenbesparing realiseren, met name bij langere documenten met veel tekstherhalingen, zoals handleidingen en gebruiksaanwijzingen.

Zelfstandige professional en tarieven

Door voor een zelfstandige vertaler te kiezen bent u vaak goedkoper uit dan bij de grote vertaalbureaus. U kunt bij mij rekenen op dezelfde kwaliteit en nazorg en bent niet de bemiddelingskosten kwijt die grote vertaalbureaus vaak in rekening brengen voor vertalingen die zij bij zelfstandige vertalers inkopen.

Tarieven zijn exclusief 21% btw.

Woordentelling

Tekst aangeleverd in Word: brontaaltelling (woordtelfunctie in Word).
Tekst aangeleverd op papier of als pdf-bestand: doeltaaltelling (de vertaalde tekst) (woordtelfunctie in Word).

Offerte

Stuur uw te vertalen tekst op naar info@abbicci.nl
U ontvangt dan snel uw vrijblijvende offerte.
U ontvangt altijd een vaste offerte, dus geen verrassingen achteraf.