Outdoor teksten

Hebt u een tekst nodig voor bijvoorbeeld uw website, een productblad of een tijdschrift?
Als het om een specifiek vakgebied als buitensport gaat, laat u die tekst het beste schrijven door iemand die de buitensport in zijn bloed heeft zitten.

Naast het vertalen en tekstschrijven run ik mijn eigen gidsbedrijf, waarin ik cursussen over navigatie, survival en bushcraft geef en wildernistrekkings organiseer en begeleid. Door mijn werk als wildernisgids weet ik veel over buitensport en kan ik daarover vanuit mijn eigen kennis, ervaring en gevoel teksten schrijven. Voor de cursussen die ik geef schrijf ik bijvoorbeeld zelf de readers.

Aan de hand van uw idee, opdracht of aanwijzingen schrijf ik een tekst die aansluit bij de doelgroep die u wilt bereiken.


Voorbeelden van teksten die ik voor u kan schrijven:


– teksten voor websites en sociale media
– artikelen voor tijdschriften
– readers
– productinformatie

Zie voor meer informatie over mijn outdoorbedrijf de website van northern pioneers wildernistrekkings & cursussen Northern Pioneers Wildernistrekkings

Wilt u meer weten?

Stel mij gerust uw vraag op info@abbicci.nl